• Imprima Rola si Rigid

PRINTER ECOSOLVENT cu posibilitate de imprimare materiale flexibile sau rigide la rezolutie fotografica cu cele mai mici costuri - 0.35 euro/m2. .
    detalii...

• TAMPOGRAFE MANUALE si SEMIAUTOMATE

incepand de la

€990

detalii...

• CUTTER-PLOTTER

fiabil si precis cu posibilitate de taiere pe contur.
    Poate fi conectat pe COM sau pe USB.
    detalii...

• GRAVATOARE LASER

incepand de la

€5700

detalii...

• PRESA TRANSFER TERMIC pentru textile.

Reglare digitala pentru temperatura si timp, cu alarma.
    Mai multe rezistente pe platan pentru o temperatura uniforma.
    detalii...

• PRINTER OUTDOOR Flora Spectra Polaris

PRINTER de mare viteza, cu reglare software a voltajului si temperaturii.
    Poate imprima la 2 pasi - 110 mp/ora, latimea maxima de 3.2metri.
    detalii...

• PP Paper Ecosolvent

PP Paper Ecosolvent
    Polipropilena pentru Cerneala Ecosolvent
    detalii...

Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parola: Aminteste-ma

Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer?
(1 vizualizeaza) (1) Vizitator
    Poti raspunde FARA sa ai CONT
  • Pagina:
  • 1

SUBIECT: Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer?

Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer? acum 1 an, 6 luni #352

• Denisa
Vreau sa cumpar pentru birou unde avem de taiat numai coli de hartie A3 si A4 mai groase sau mai subtiri.
Nu am avut pana acum nici ghilotina nici trimmer si nu stim care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia, sau la ce se folosesc in principal.
Este ghilotina pentru taiat aceleasi hartii ca si trimmerul sau difera ceva fundamental la cele doua?
Share pe Facebook

Rasp: Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer? acum 1 an, 6 luni #355

• costi
ghilotinele alea cu parghie sunt in general pentru volume mai mari. nu poti baga in trimmer atatea coli cate bagi in ghilotina. Eu totusi am vazut ca ghilotinele sunt cam pretentioase, ori iti iei una de calitate ori nu iti mai iei deloc.. cel mai important e ce calitate are parghia, rezistenta materialului, etc.

Am vazut la un prieten ghilotina cu fierul mancat de la taiat coli, iti dai seama ce fier/otel rezistent. in plus parea ca fusese imbracat in alt material tot metalic care se mancase, deci se mai pupa parghia cu masa la unghi drept si curat, era ca o baba fara dinti.

Rasp: Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer? acum 1 an, 3 luni #852

• relu
ghilotina cade din start si pentru mine. decat daca ai de taiat multe coli deodata. dar mi se pare ceva si primitiv si periculos

Rasp: Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer? acum 1 an, 2 luni #888

• eliot
si stie cineva de unde se pot cumpara ghilotine sau trimmere ieftin? dar si de calitate

Rasp: Ce e mai bun pentru coli normale si carton? Ghilotina cu parghie sau trimmer? acum 1 an, 2 luni #1031

• apib
si eu as fi interesat de un trimmer mare si ieftin.
    Poti raspunde FARA sa ai CONT
  • Pagina:
  • 1
Pagina a fost creata in: 0.27 secunde